• Odin '59 JO14-2 - V.V. IJmuiden JO14-1 (1-2)

  2 nov 2019
 • De JO14-1 van IJmuiden ontmoette vandaag de JO14-2 van Odin '59 in Heemskerk. Het is november en daar was het weer ook naar. Een frisse, stevige bries blies gekleurde bladeren over de Heemskerkse velden, hier en daar begaf een paraplu het en een fikse bui maakte spelers en supporters nat tot hun ondergoed.

  IJmuiden had het zwaar. De harde wind en het vrij lange gras van Sportpark Assumburg maakte het de bal lastig te krijgen waar je 'em hebben wilde. Er werd door beide ploegen gevochten als leeuwen - niet altijd even sportief en de scheidsrechter nam de captains even apart om ze daarop aan te spreken.

  De verdediging van Odin bleef met veel man rond de zestien en de Heemskerkers braken er af en toe uit met een counter richting het IJmuidense doel. Maar Mika en de verdediging wisten in de eerste helft alle Odin kansen vakkundig te keren. Nog voor rust wist IJmuiden wel door de Heemskerkse verdediging heen te breken en schoot Sem de 0-1 in.

  Na de rust wist Fabio het aantal doelpunten te verdubbelen naar 0-2. En hoewel IJmuiden toch het fijnere voetbalwerk liet zien kreeg Odin de bal later langs de IJmuider keeper. Hoewel de inmiddels aardig doorweekte fans meenden de doelpuntmaker buitenspel hebben te zien staan bleef de vlag omlaag: 1-2. Daarna wisten beide ploegen de stand niet meer te veranderen.

  Er is vandaag weer hard gewerkt door de mannen van Mike en Stijn. Op naar de volgende wedstrijd, 9 november om 10:00 uur thuis op Schoonenberg tegen het Assendelftse S.V.A.