• OPROEP VRIJWILLIGERS

3 sep 2021
  • Allen,

Het mag weer! We kunnen gelukkig weer voetballen. Naast de spelers en speelsters zijn er meer mensen belangrijk voor onze club.

We zijn op zoek naar mensen die af en toe een uurtje (langer mag ook) achter de bar willen staan tijdens de trainingen doordeweeks of op de zaterdag.

Wellicht is het al opgevallen dat er doordeweeks geen barpersoneel staat. Het zou mooi zijn dat we de kantine open kunnen doen. Zeker in de winter, bijvoorbeeld bij regen en kou.

Kijk je bij je zoon of dochter en is het geen probleem om een uurtje achter de bar te staan tijdens de training? Meld je dan aan. Met elkaar zorgen we dan voor een mooie planning.

Op de zaterdag een (deel van de) ochtend of middag helpen achter de bar is natuurlijk ook mogelijk.

Aanmelden of meer informatie? bel, mail of app mij gerust.

Op zaterdagochtend is er altijd iemand van de jeugdcommissie aanwezig. Hier is ook meer info te krijgen

Met vriendelijk groet,

Wybe Jaspers
    Tel. 06-38295573

P.S. zou u wat anders willen betekenen, op welk vlak dan ook, voor deze mooi club, die enorm groeit. Reageer gerust. Vrijwilligers zijn altijd welkom. Te denken valt aan schoonmaak, onderhoud, assistentie op de zaterdag van het bestuur/jeugdcommissie, trainen geven, scheidsrechter, activiteitencommissie enz. Schroom niet maar reageer. We zijn blij met jullie hulp.

OPROEP VRIJWILLIGERS 3