• Oude voetbal kleding

22 jul 2020
  • Oude voetbal kleding

In februari 2020 kwam mevr. Van Wijk langs op de club met een verzoek of wij wellicht oude voetbal kleding over hadden voor haar nichtje in Zuid Afrika.

Haar nichtje helpt bij een project in Zuid Afrika waar sport een belangrijke rol speelt maar waar ze weinig middelen hebben om de sport te beoefenen.

Gelukkig hadden we nog oude wedstrijd tenues liggen en incomplete trainingspakken en ook nog oude voetbalschoenen.

Deze zijn door mevr. van Wijk opgehaald en door haar verzonden naar Zuid Afrika.

Na diverse omzwervingen (vanwege de corona) zijn de spullen eindelijk aangekomen op de juiste plek en is men heel dankbaar voor de spullen.

Hier willen wij graag een vervolg op geven.

Mocht u nog oude sportkleding of voetbalschoenen hebben liggen kan u die straks als de competitie is begonnen inleveren in de bestuurskamer.

Daar komt een kist te staan waarin e.e.a. in verzameld wordt.

Iedereen alvast bedankt.