• Voordat uw te laat bent !!
    Als uw kind mee wil doen met the Premier League Experience wees aub snel. Het loopt storm!
    www.premierleagueexperience.nl

Beste trainers/leiders/ouders/ spelers,

Op zaterdag 22 juni en zondag 23 juni organiseren wij The Premier League Experience:
    Een fantastische mogelijkheid om door jeugdtrainers/scouts van 4 Engelse topclubs 1 of 2 dagen getraind te worden in het Telstar stadion.
    De Premier League Experience is een kans om te trainen met mensen die werken bij clubs in de op dit moment best presterende competitie ter wereld (2 clubs in Champions League finale en 2 clubs in de Europa League finale)!

De organisatie en het beheer van de deelnemers gelden worden gedaan door leden van VV IJmuiden en is dus 100% betrouwbaar en vertrouwelijk.
    Vandaar dat VV IJmuiden leden voorrang krijgen op inschrijvingen van spelers spelend bij andere verenigingen tot en met 21 mei!
    Maar wees wel snel want er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar en vol is vol !!!!!
    Al met al een top evenement dat niet gemist mag worden! Zegt het voort!
    Verdere info volgt en is te lezen op de flyer/poster ( tekst en flyer graag zoveel mogelijk in app groepen enz. verspreiden)

Groet,

Mike Finch