• Uitslag Grote Club Actie:

Iedereen die meegeholpen heeft bij het verkopen van de loten van de Grote Club Actie worden heel erg bedankt.

We hebben een record omzet van 2.775,20 euro.

De opbrengst gaan we gebruiken om materialen te bestellen voor de jeugd zoals ballen, doelen, hesjes en andere benodigdheden.

Het team JO9-2 heeft de meeste loten verkocht. In totaal 191 loten. Dit team mag een keer patat met drinken nuttigen op een nader te bepalen tijdstip.

Wederom had Dean de Waard dit jaar de meeste loten verkocht. In totaal 150 stuks. Dus Dean heeft een cadeaubon van 50 euro van Intertoys gewonnen.

Nummer 2 is Lorenzo Duijn geworden met 96 loten. Lorenzo heeft een cadeaubon gewonnen van 25 euro van Intertoys.

Nummer 3 is Joona van der Vlugt geworden met 77 loten. Joona heeft een cadeaubon gewonnen van 25 euro van Intertoys.

Allen bedankt voor de vele uren die er in gestopt zijn om de loten te verkopen.

Ook de kinderen die minder loten verkocht hebben maar toch hun bijdrage hebben gedaan aan dit mooie bedrag.

Ik zal binnenkort contact opnemen met de prijswinnaars om de bonnen uit te delen.

Namens de jeugdcommissie iedereen bedankt voor dit mooie bedrag.

Groet,
    Wybe Jaspers