• v.v. IJmuiden feliciteert geslaagde trainers

  5 nov 2020
 • Bijna een jaar geleden heeft de hoofd jeugd opleidingen Mike Finch de KNVB cursus jeugdtrainer geregeld voor 14 jeugdtrainers. Dit om het niveau van de jeugdopleiding omhoog te krijgen.

  De trainers begonnen vol enthousiasme aan de cursus. Normaal gesproken kan je dan in 3 maanden je diploma hebben.

  Onder toeziend oog van de 3 KNVB docenten werd er afwisselend theorie en praktijk gedoceerd. De praktijkbegeleider van de trainers was hoofd jeugd opleidingen Mike Finch.

  Thuis moesten de trainers de nodige voorbereidingen treffen en deze in de dug out plaatsen. Dit is een digitale omgeving waar de opdrachten in geplaatst werden door de knvb en de cursisten.

  Leerzaam maar ook zeker inspannend werden de cursus avonden volbracht tot de 1e corona golf uitbrak en de cursus werd stilgelegd tot aan de zomervakantie.

  Na de zomervakantie werden de resterende avonden ingepland en afgewerkt volgens de nieuwe RIVM maatregelen. Dus met voldoende afstand tussen de trainers/docenten onderling.

  Zelfs de laatste avond werd digitaal afgewerkt en moesten 4 trainers nog de laatste praktijk oefening afronden.

  Maar dat iedereen vol trots geslaagd is blijk wel uit de uitspraak van Merlijn  “dat de motivatie en bereidheid elkaar te helpen groot was met als doel allemaal te slagen”.

  Ook de uitspraak van Martin dat deze cursus “de handvatten heeft gegeven om het beste uit zijn spelers te halen” is voor de v.v. IJmuiden voldoende om in de toekomst deze cursus opnieuw aan te bieden aan nieuwe trainers.

  Nu bijna een jaar verder nadat de cursus is gestart kunnen wij met trots vertellen dat alle 14 trainers geslaagd zijn.

  Het officiële knvb diploma zal op een later tijdstip uitgereikt worden wanneer de KNVB langs mag komen om ze uit te delen.

  Afgelopen woensdag werden de KNVB docenten bedankt voor de medewerking en voorzien van een bos bloemen namens de v.v. IJmuiden

   

  v.v. IJmuiden feliciteert geslaagde trainers

  Alle 14 trainers 1 voor 1 in het zonnetje gezet met een bos bloemen en gefeliciteerd door jeugdvoorzitter Wietze de Jong en hoofd jeugd opleidingen Mike Finch.