• V.V. IJmuiden JO15-1 - Zaanlandia JO15-2 (5 - 1)

11 okt 2020
  • De wedstrijd V.V. IJmuiden JO15-1 - Zaanlandia JO15-2 werd afgelopen zaterdag zonder de trouwe fanschare en fotograaf gespeeld. De overheid is er heel duidelijk in en het is beter dan helemaal niet te mogen sporten.

Dennis nam met Fabio nogmaals waar voor Mike en de JO15-1 betrad vol goede moet het Schoonenbergse gras tegen de Zaanse middenmoter.

We kregen vanuit de arbitrage gelukkig wel wat mee. Grensrechter Richard: "Tjonge wat een wedstrijd. Goed speelden we niet. Tegenstander kwam ongeorganiseerd en met 9 man. Werd snel 1-0. Maar de tegenstander speelde uitsluitend verdedigend en we kwamen lastig door die linie; we hadden ook wel pech in de afronding."

In de rust hield Dennis een zeer motiverende speech waarmee hij de mannen naar het juiste resultaat zou moeten dirigeren. Richard: "Begin tweede helft 1-1 en toen zat de schrik er goed in. Gelukkig maakt Sem in die fase een supermooie goal, werd de tegenstander moe en konden we doorbreken. Effectieve 3 punten, laten we het daar maar op houden 👌". Door winst van Weesp tegen SDOB (3-1) blijft Weesp aan kop in de groep en bekleedt IJmuiden nog altijd de tweede plaats.

Volgende week ontvangt de JO15-1 SV Hertha uit het Utrechtse Vinkeveen.