• Wedstrijd live kijken of wedstrijd gemist?

8 mrt 2019
  • Download nu voetbalTV app via je mobiel en kijk mee naar veld 2 op vv IJmuiden.

Download de VoetbalTV App in de appstores van Android en iOS. Met deze app is het mogelijk om live wedstrijden te kijken van je favoriete teams, ook op veld 2 van vv IJmuiden. Maak highlights van je wedstrijd en deel deze op je eigen profiel. Of kijk je liever naar leuke items op het gebied van amateurvoetbal? Alles kan, waar je ook bent! Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app kun je inloggen met je Voetbal.nl account! Ook als supporter is het mogelijk om een Voetbal.nl account aan te maken via www.voetbal.nl.

Neem een kijkje op de amateurvelden en achter de schermen. Bekijk de mooiste highlights en de spannendste wedstrijden van het afgelopen weekend. En kijk naar interviews met spelers, een analyse van de coach en de leukste clubchallenges. En dat allemaal op video!

Wedstrijden

Kun je niet aanwezig zijn bij de wedstrijd? Met onze VoetbalTV App schakel je live tussen alle amateurwedstrijden waar je maar wilt. Heb je de wedstrijd gemist? Kijk dan de gespeelde wedstrijd terug, wanneer je maar wilt. Login met je Voetbal.nl account en je hoeft nooit meer een wedstrijd te missen!

Profiel

Alle highlights van jouw voetbalcarrière op een plek. Geef aan voor welk clubteam je speelt en met welke naam je bekend staat. En verzamel alle wedstrijden waarin je hebt gespeeld op jouw persoonlijke profiel van VoetbalTV.

Highlights

Jouw mooiste doelpunten, acties en panna’s nu allemaal op beeld. Bekijk je gespeelde wedstrijd terug en creëer jouw eigen highlights. Vanaf nu blijft het niet bij woorden, maar laat je het gewoon zien. Zo wordt jouw VoetbalTV account gevuld met alle hoogtepunten uit je voetbalcarrière.

Wedstrijd live kijken of wedstrijd gemist? App Store