• VV. IJmuiden JO16-1 - SVIJ JO16-1 (0 - 3)

27 sep 2021
  • De spanning zat al de hele week in de lucht. Deze derby zou het uiterste van beide teams vragen.

Onder de september-zon was het goed toeven langs de lijn op Schoonenberg. En het was dan ook druk. Supporters van beide ploegen waren in ruime getalen aanwezig wat nog eens de druk extra hoog maakte.

Onder leiding van scheidsrechter De Haan moesten de mannen van coach Mike in SVIJ echter hun meerdere zien. Waar bij de laatste ontmoeting de teams nog gelijkspeelden, nam SVIJ nu het voortouw en gaf deze niet meer weg. Met een achterstand ging IJmuiden de rust in en in de tweede helft kon IJmuiden het tij niet keren.

VV. IJmuiden JO16-1 - SVIJ JO16-1 (0 - 3) 1

Het werd 0 - 3. In de laatste minuten raakte keeper Mika geblesseerd en nam Sam de handschoenen op. Werk aan de winkel voor Mike om IJmuiden weer op te laden voor de wedstrijd tegen de JO16-1 van SV Overbos in Hoofddorp.

De wedstrijd in beeld op Facebook.