• Winst!

2 nov 2019
  • Onder leiding van gast-/inval-coach Mike en met invalkeeper Enzo onder de lat trad de JO9-1 aan tegen Vitesse '22 uit Castricum. Onder een dikke grijze hemel waaruit de regen gestaag naar beneden kwam. Een beetje een metafoor voor de situatie in het team. Soms loopt het even niet. Ze zijn inmiddels nog met zes jongens actief maar moesten één speler missen (Donovan) en die plek vulde Enzo vandaag op. Al vlot bleek dat de goede instelling dik aanwezig was en de werklust ook. Conditioneel piepte en kraakte het af en toe maar ze hadden er duidelijk lol in dat het goed ging deze wedstrijd. Mooi samenspel en vooral goed positiespel leverde wat op. Daan wist uit goede assists de 1 en de 2-0 te scoren. Vitesse deed daarna wat terug door de aansluitingstreffer te scoren.
    Tijdens de limonade, in de regen, beseften de jongens ineens dat ze goede kans maakten op een overwinning en met die wetenschap en goede vibe werd de wedstrijd hervat.
    Het was hard werken in dit vieze weer maar via de voeten van Nick werd het 3 en al snel 4-1. Tygo, Isa en Siouar renden de benen uit hun lijf om de voorhoede van ballen te voorzien. Daar zaten hele mooie acties tussen! Vitesse wist nog wel 2x te profiteren van wat ruimte in de verdediging maar de winst bleef op Schoonenberg 💪⚽️. Gefeliciteerd jongens. Leuk om er eens bij geweest te zijn. Ga zo door!