Jeugdcommissie

Jeugdcommissie

Jeugdcommissie:

Jeugdvoorzitter:
Wietze de Jong
Wietze is het contact tussen het hoofdbestuur en de jeugdcommissie. Maandelijks staat er een vergadering over de jeugd op de agenda en wordt het beleid, de voortgang van alle teams, trainers en leiders gevolgd en daar waar nodig aangestuurd. Wietze heeft overleg met HJO en de coördinatoren van de verschillende jeugdteams. 

Secretaris:
Wybe Jaspers
Wybe zorgt voor de inschrijvingen van nieuwe leden. Wil je iets weten over inschrijven/uitschrijven. Wybe verzorgt de administratie van de jeugd.

Wedstrijdsecretaris:
Sophie Noorman:
Wedstrijdsecretaris Sophie zorgt voor de wekelijkse speelschema's, invullingen van de scheidsrechters en heeft contact met de KNVB over de wedstrijden. Moet er een wedstrijd verplaatst worden, een oefenwedstrijd ingepland of een eindstand doorgegeven? Neem dan contact op met Sophie.

Commissielid:
Vincent de Ruig:
Commissielid meidenvoetbal

Commissielid:
Maurits Verhoogt
:
Commissielid en GroteClubActie

Commissielid:
Sophie Noorman
:
Spelregelbewijs (MO17 en JO17), Beheer jaarkalender en contactpersoon activiteitencommissie Sophie zorgt dat alle jeugdleden (MO17 en JO17) jaarlijks het spelregelbewijs halen, dit gaat in overleg met de trainers van deze teams. Wanneer er vragen zijn over het spelregelbewijs dan gaat die via Sophie. Sophie beheert de jaarkalender waar de activiteiten voor de jeugd op staan en verzorgt het contact tussen jeugdcommissie en activiteitencommissie. 

Commissielid:
Tijn Spierenburg
:
Notulen vergaderingen, aanspreekpunt website en social media
Tijn verzorgt de notulen van de vergaderingen en zorgt voor de website en social media voor de jeugd. Wedstrijdverslagen en andere nieuwsberichten gaan via Tijn. 

Commissielid:
Mike Finch
:
Hoofd jeugdopleidingen

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!