V.V. IJmuiden 1 (zaal) - DVS Haarlem 1 (zaal) 4-0

5 november 2022 18:00

7e speelronde, 4e klasse 03

In de 7e speelronde in de 4e klasse 03 speelden The Boys van V.V. IJmuiden 1 (zaal) thuis tegen DVS Haarlem 1 (zaal). Deze wedstrijd werd gespeeld op vrijdag 4 november 2022 en de wedstrijd begon om 21:05 uur. De wedstrijd werd glorieus gewonnen met 4-0 en Mathijs Veltman was op dreef door alle vier de doelpunten voor zijn rekening te nemen.

Foto boven: Mathijs Veltman met één van zijn vele acties. Met 4 goals was hij een voortdurende plaag voor DVS Haarlem.

Foto boven: Stan Eefting in een opmerkelijke pose om de bal aan re nemen.

Foto boven : Mathijs Veltman haalt uit voor één van zijn doelpunten.

Foto boven: V.V. IJmuiden 1 (zaal) in actie tegen DVS Haarlem 1 (zaal).

Na de wedstrijd was er de 3e helft i.a.v. de onvermijdelijke Rinus Otte. Ook de 3e helft werd een overwinning voor ons vlaggenschip in de zaal. DVS Haarlem taaide vroegtijdig af en V.V. IJmuiden 1 zat toen nog aan de bruine fruitschaal en aan een goudgele rakker.