Jeugd nieuws

Polen 🇵🇱 ⚽️ Nederland 🇳🇱 - Live in de kantine van V.V. IJmuiden

14 juni 14:00  Zondag 16 juni 2024 1e speelronde in Groep D (met Frankrijk 🇫🇷, Oostenrijk 🇦🇹, Polen 🇵🇱 en Nederland 🇳🇱) Europees 🇪🇺 Kampioenschap 🇳🇱 Voetbal 2024 in Duitsland 🇩🇪. Aanvang 15:00 uur Volksparkstadion Hamburg 🇩🇪 Live te volgen in de voetbalkantine van V.V. IJmuiden, Tolsduinerlaan 8, 1981 EG Velsen-Zuid.meer »

190x gelezen

14 juni 2024 Vrijwilligersavond V.V. IJmuiden!

12 juni 18:00  Op vrijdag 14 juni 2024 organiseert V.V. IJmuiden zoals ieder jaar een avond voor de vrijwilligers om het seizoen af te sluiten. Alle vrijwilligers van V.V. IJmuiden zijn hierbij van harte welkom!meer »

502x gelezen

Aanmeldingsformulier voor nieuwe leden.

12 juni 17:00  Als je lid wilt worden van Voetbal Vereniging IJmuiden, dan is dit vrij eenvoudig te doen via het digitale online aanmeldingsformulier. Dit geldt voor spelende en niet-spelende leden, maar ook voor donateurs. Als je het formulier in zijn geheel hebt ingevuld en de verplichte invoervelden niet bent vergeten, dan kun je via de button "AANMELDEN" het formulier verzenden. Nadat het formulier is verzonden en het document digitaal in ons bezit is, dan wordt er nader contact met je opgenomen. meer »

41x gelezen

45 jeugdtrainers van V.V. IJmuiden behalen hun Ajax-diploma.

9 juni 22:00  Op zondag 8 juni 2024 was een groep jeugdtrainers van V.V. IJmuiden samen met Hoofd Opleidingen Mike Finch afgereisd naar Amsterdam ZuidOost voor de officiële diploma-uitreiking bij de Ajax Coaching Academy op sportcomplex "De Toekomst". meer »

1293x gelezen

Een mooie 4e plaats van V.V. IJmuiden JO09-1 bij het toernooi om de Maastricht Cup.

4 juni 17:30  We kunnen weer terug kijken op een mooi voetbal weekend met de mannen van V.V. IJmuiden JO09-1. Deze keer gaf het team onder leiding van trainer-coach Evert de Ronde jr. acte de présence in Zuid-Limburg.meer »

288x gelezen

Belangrijke informatie over de voetbalkleding van de jeugdteams

29 mei 22:30  Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van dit voetbalseizoen heeft het bestuur de leden geïnformeerd over de nieuwe shirtsponsoring voor het seizoen 2025-2026. De nieuwe shirtsponsor 123inkt.nl zorgt met deze sponsoring dat alle (jeugd)leden in het nieuw worden gestoken. meer »