Nieuws

Het seizoen 2023-2024 zit er na de finales van de nacompetitie op en de contouren van de 3e Klasse A en B worden zichtbaar.

16 juni 8:00  In het seizoen 2023-2024 zat ons vlaggenschip in de 3e klasse A. Het is nog maar de vraag of het volgend jaar ook weer 3A wordt. Het afgelopen seizoen zat V.V. IJmuiden 1 met de overige clubs ingedeeld in een competitie met teams uit de Kop van Noord-Holland, Alkmaar en Kennemerland. Het aankomend seizoen zal alles naar alle waarschijnlijkheid flink door elkaar gehusseld worden. meer »

Polen πŸ‡΅πŸ‡± ⚽️ Nederland πŸ‡³πŸ‡± - Live in de kantine van V.V. IJmuiden

14 juni 14:00  Zondag 16 juni 2024 1e speelronde in Groep D (met Frankrijk 🇫🇷, Oostenrijk 🇦🇹, Polen 🇵🇱 en Nederland 🇳🇱) Europees 🇪🇺 Kampioenschap 🇳🇱 Voetbal 2024 in Duitsland 🇩🇪. Aanvang 15:00 uur Volksparkstadion Hamburg 🇩🇪 Live te volgen in de voetbalkantine van V.V. IJmuiden, Tolsduinerlaan 8, 1981 EG Velsen-Zuid.meer »

Midzomer-avondvoetbal 2024 (editie 2)

13 juni 8:00  Het seizoen 2023-2024 is bijna geheel teneinde. Alleen de finales van de play-offs & play-outs staan nog op het programma. Toch blijven de activiteiten bij V.V. IJmuiden ook in de zomer gewoon doorgaan. Vanaf donderdag 13 juni 2024 starten wij bij V.V. IJmuiden weer met het fenomeen Midzomeravondvoetbal. Het is de club en de deelnemers vorig jaar goed bevallen en dus smaakte het naar meer.meer »

14 juni 2024 Vrijwilligersavond V.V. IJmuiden!

12 juni 18:00  Op vrijdag 14 juni 2024 organiseert V.V. IJmuiden zoals ieder jaar een avond voor de vrijwilligers om het seizoen af te sluiten. Alle vrijwilligers van V.V. IJmuiden zijn hierbij van harte welkom!meer »

Aanmeldingsformulier voor nieuwe leden.

12 juni 17:00  Als je lid wilt worden van Voetbal Vereniging IJmuiden, dan is dit vrij eenvoudig te doen via het digitale online aanmeldingsformulier. Dit geldt voor spelende en niet-spelende leden, maar ook voor donateurs. Als je het formulier in zijn geheel hebt ingevuld en de verplichte invoervelden niet bent vergeten, dan kun je via de button "AANMELDEN" het formulier verzenden. Nadat het formulier is verzonden en het document digitaal in ons bezit is, dan wordt er nader contact met je opgenomen. meer »

Opzeggen of overschrijven. Hoe gaat dat in zijn werk?

12 juni 11:00  Hierbij de uitleg hoe bij V.V. IJmuiden het opzeggen van het lidmaatschap of het overschrijven naar andere vereniging in zijn werk gaat. Aan het einde van elk seizoen zijn er altijd leden die willen overschrijven of willen opzeggen. Dit vinden wij als bestuur natuurlijk jammer, maar is helaas een gegeven.meer »